Advies

Brandveiligheid, brandblussystemen en -voorzieningen zijn een hot topic in veel organisaties. DFPA is specialist in inspectie, testen en onderhouden van brandblussystemen.

Visie op uw brandveiligheid

Wanneer u zeker weet dat uw organisatie conform de protocollen, wetten en eisen brandveilig is ingericht en u ook de juiste maatregelen heeft getroffen, is er natuurlijk niets aan de brand. Twijfelt u over (de kwaliteit van) uw brandblusvoorzieningen, uw huidige brandblusleverancier of wilt u een keer een andere visie op uw situatie? Laat u adviseren over uw brandveiligheidssituatie en te nemen maatregelen.

Bel of mail ons

Brandveiligheid, brandblussystemen en -voorzieningen zijn een hot topic in veel organisaties. DFPA is specialist in inspectie, testen en onderhouden van brandblussystemen.

Geen kopzorgen

We ontzorgen u en denken met u mee.

Beoordeling huidige staat van uw bluswaternet?

Advies over ontwerp en uitvoering van spoelprotocollen?

Meedenken over ontwerp en plaatsing brandputten?

Blusbootaansluitingen plaatsen?

De uitvoering van flowmetingen?

Het testen van schuimsystemen?

We ontzorgen u graag en denken met u mee.

Projectbasis èn interim

Het opzetten of uitdenken van beleid kan een omvangrijke en tijdrovende activiteit zijn. Datzelfde geldt voor sommige advies- en beoordelingstrajecten, analyses en rapportages. Zoekt u een expert voor uw brandbeleid? Wij zijn inzetbaar voor projecten èn in te schakelen als interim adviseur.

Wat anderen over ons zeggen

De afgelopen jaren hielpen wij al veel partijen uit de brand met hun bluswaternet en blussystemen.

Profile picture icon

S. Platteschorre

Maasvlakte Olie Terminal

De expertise en flexibiliteit van DFPA maakt hen een uitstekende partij voor het inspecteren en adviseren van bluswatersystemen. De afgelopen 10 jaar hebben zij een belangrijke rol gespeeld tijdens de inspecties van ons bluswatersysteem.