Drone-inspectie

Op plekken waar u niet of lastig kunt komen of waar het gevaarlijk is bieden drones uitkomst. Bekijk het daarom eens van een andere kant.

De hoogte in met drone-inspectie

DFPA heeft de mogelijkheid en bevoegdheid om (tank)dakvlakinspecties uit te voeren met een drone. Hierbij is het mogelijk om een specifiek gebied vanuit de lucht in kaart te brengen en daarvan een rapportage uit te brengen. Vanuit de lucht gaat er een wereld voor u open.

Meer weten?

Compleet overzicht met data

Eenvoudig monitoren
Als ondernemer of manager wilt u altijd de juiste beslissingen (kunnen) nemen. Het is dan prettig om de status van uw terrein, uw gebouwen of uw equipment te weten. Dankzij drones kunt u uw zaken makkelijk monitoren.

Vliegbrevet
DFPA heeft een RPAL drone certificaat om met 10 kilogram zware drones te vliegen en inspecties vanuit de lucht uit te voeren. Onze dronevluchten bieden u een compleet overzicht, zodat u uw keuzes op basis van data kunt funderen.

Veilig en betaalbaar

Er hoeft niemand de hoogte in

Er is geen duur materiaal nodig voor de hoogte-inspectie zoals hijskranen of hoogwerkers

Halsbrekende toeren behoren tot het verleden

Drone-piloot inhuren

Wilt u zelf regie tijdens een drone-inspectie? Of bent u op zoek naar een drone-piloot voor uw organisatie? Huur ons gerust in als stand alone drone-piloot. U houdt dan grip op de uitvoering en de kosten.

Contact