Onderhoud

Tijdens een inspectiemoment meteen ook het klein onderhoud van brandblussystemen verzorgen? Bespaar uzelf het gedoe en de uitvoering.

Onderhoud brandblusvoorzieningen: nemen we meteen mee

Er doen zich in uw bedrijf of organisatie ongetwijfeld momenten en situaties voor waarbij u zich een risico kunt permitteren. U weet dan ook wanneer dit een nobrainer is, namelijk als het om de veiligheid van u en uw mensen gaat. Laat daarom gelijktijdig met het uitvoeren van inspecties, meteen uw brandblusvoorzieningen onderhouden. Bel of mail ons voor meer informatie.

Onderhoudsabonnement afsluiten

Wat houdt een DFPA-onderhoudsabonnement voor brandblusvoorzieningen in?

Tijdens inspectierondes zijn er snelle verbeterslagen te maken door bepaalde (kleine) zaken meteen te regelen. Denk aan het smeren van rubbers, vervangen van onderdelen zoals ringen, slangen of koppelingen en het ontluchten, bijvullen of op druk brengen van brandblusvoorzieningen. Wanneer u deze lichte werkzaamheden meteen combineert met uw inspectie, hoeft ú er nooit meer aan te denken en bent u er zeker van dat u veilig èn conform de wettelijke regels en normen werkt.

Duidelijke afspraken

Het kan voorkomen dat wij grotere 'ingrepen' voorzien om uw brandblusvoorzieningen op orde te brengen. Deze werkzaamheden vallen buiten het abonnement. Uiteraard zijn we daar volkomen transparant in en maken we daar duidelijke afspraken over.